Ontdek onze diensten.

Ander verzoek? Neem contact op ⚡

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online resultaat heeft. Dit doen wij door een gebruikersvriendelijke website of webshop voor je te bouwen. Vervolgens helpen wij je bij de volgende stappen: bezoekers genereren en conversies behalen. Kortom: wij zorgen voor jouw online succes!

Website laten maken

Ons team van specialisten maken jouw website veilig, betrouwbaar en professioneel. TB2X maakt websites met een responsive design, zodat de website op elk apparaat goed te gebruiken is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat websites goed vindbaar zijn. 

Webshop laten maken

Wij ontwikkelen jouw webshop op maat in het betrouwbare e-commerce systeem WooCommerce. Of het nu voor de consumentenmarkt of zakelijke markt is. In alles houden we rekening met het vermarkten van jouw product of dienst.

Online marketing uitbesteden

Overweeg jij om jouw online marketingactiviteiten uit te besteden? Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw online marketing werkzaamheden uit handen. Wij zetten dé kanalen in die voor jouw relevant zijn. Zo zorgen wij voor meer bezoekers, meer conversie en meer omzet.

Aanvullende diensten

Naast de ontwikkeling van websites voorzien we onze klanten ook in deze onderstaande diensten. Staat je dienst er niet tussen? Stuur ons een bericht!

Veelgestelde vragen

Bij ons zit je nooit vast aan een contract als je een website laat maken. Nadat de website is opgeleverd kun je er voor kiezen om Hosting af te nemen. Wij doen kosteloos kleine aanpassingen en lossen eventuele problemen op. Een hosting contract is maandelijks opzegbaar.

Het verschilt per website hoe lang het duurt voordat deze klaar is. Dit hangt er van af of content zoals teksten en afbeeldingen beschikbaar zijn. Doorgaans zijn wij flitsend snel en maken wij je website in gemiddeld 2-4 weken.

Wij bouwen websites voor het MKB en ZZP’ers. Ben je op zoek naar een goede website, webshop of heb je hulp nodig met online marketing? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag met online succes te behalen! 

De basis van een goede website begint bij mooie foto’s en goed leesbare teksten. Daarom wordt er samen gekeken welke teksten en afbeeldingen er op de website moeten komen. Wij schrijven de teksten niet zelf, deze kan je bij ons aanleveren en dan plaatsen wij ze op de website. Eventuele afbeeldingen kunnen wij wel regelen, mits deze beschikbaar zijn in de bibliotheek met premium afbeeldingen waar wij gebruik van maken.

Mocht je zelf liever geen teksten schrijven dan kunnen wij je hierbij helpen. Wij maken dan gebruik van ons netwerk van tekstschrijvers. 

Maar natuurlijk 😉 Wij gaan kijken welke bruikbare elementen we kunnen gebruiken. Als het mogelijk is dan updaten wij hem graag voor je. Het kan ook voorkomen dat het verstandiger is om een compleet nieuwe website te bouwen. Wij bouwen dan een nieuwe website op maat. 

Wij bouwen al onze websites met WordPress in combinatie met Elementor. Deze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en heb je zo onder de knie. Wil je dit liever toch niet zelf doen? Wij nemen dit graag voor je uit handen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bij het bouwen van de websites houden wij rekening met de basis voor SEO. Dit betekent dat de website technisch goed gebouwd is voor Google. Hiervoor zijn extra handelingen nodig om een hogere positie in Google te bemachtigen. Welke factoren er verbeterd moeten worden voor je SEO verschillen per website. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

We ontwerpen de website zo dat deze niet alleen op mobiel goed werkt, maar ook op de computer en de tablet. Dit komt door een responsive ontwerp en houdt in dat de website zich op het scherm van het apparaat aanpast.

Wij kunnen een gratis logo ontwerp voor je maken. Dit is een basis ontwerp, doorgaans is dit voldoende als je geen hoge eisen hebt voor een logo. Wij ontwikkelen geen huisstijl, wat wij wel doen is een website mooi vormgeven zodat deze bij jouw bedrijf past en een eigen uitstraling heeft.

Ook voor een webshop kun je bij ons terrecht. Deze bouwen wij altijd op basis van WooCommerce wat veel mogelijkheden biedt. Een website is altijd inclusief betaalmethoden zoals iDEAL. Via deze pagina vind je meer informatie over het laten bouwen van een webshop,

Indien je bij ons een Hosting pakket afneemt dan is dit standaard inbegrepen 😉

Thijs TB2X

Heb je hulp nodig?

Ben je op zoek naar een professionele website of wil je het beheer van je website of marketing uitbesteden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.

Bel mij terug:

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen terug bellen.
Je kunt ook ons ook een WhatsApp bericht sturen.
Misschien ben je ons tegengekomen op:
download
Google_2015_logo.svg
logo-hoofdkraan
download (1)
Website laten maken Groningen

Over TB2X

TB2X is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites en webshops. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor bedrijven. We streven naar een hoge klanttevredenheid én plezier in ons werk. Zoek je een website neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent

Website Laten Maken door TB2X

Scandinaviëweg 14
9723 AV Groningen
Kvk-nummer: 84057483
Btw-nummer: NL863079696B01
Telefoonnummer: 085-0470185
E-mailadres: info@tb2x.nl

Whatsapp openen
1
Stuur een bericht via WhatsApp
Wij helpen je graag verder!👋 Stuur ons gerust een berichtje over websites, webshops, marketing of maatwerk. Voor al je vragen kun je hier terrecht.