SAU custom awards financial tombstones

Project Case: SAU.nl

Al meer dan drie decennia staat SAU aan de top als marktleider in financiële tombstones, custom awards en bedrijfsgeschenken.

Wat ruim dertig jaar geleden bescheiden begon in een klein pand aan de Van Hallstraat, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een wereldwijde leider in het Westelijk Havengebied. Met een ruim kantoor inclusief eigen productiehal nabij de Zuidas heeft SAU succesvol de persoonlijke benadering van haar klanten weten te behouden. Het vermogen om intern te ontwerpen en produceren stelt SAU in staat om snel en flexibel in te spelen op klantwensen, en gedurende het productieproces de kwaliteit nauwlettend te bewaken.

In het domein van milieuvriendelijke tombstones en awards is SAU een voortrekker. Haar producten zijn recyclebaar (waarbij acrylaat als circulair materiaal fungeert) en het is zelfs mogelijk tombstones te bestellen die vervaardigd zijn uit gerecycled materiaal. Restmaterialen worden hergebruikt om nieuwe acrylaat panelen te creëren die opnieuw ingezet worden in het productieproces. Dankzij de locatie in Amsterdam is er geen noodzaak om tombstones te importeren. Een bestelling bij SAU draagt niet alleen bij aan lokale economische ondersteuning, maar voorkomt tevens onverwachte kosten achteraf, zoals hogere verzendkosten of importtarieven.

Bezoek hun website: www.sau.nl

SAU - Strijbosch Acrylics Unlimited Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Thijs TB2X

Heb je hulp nodig?

Ben je op zoek naar een professionele website of wil je het beheer van je website of marketing uitbesteden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.

Bel mij terug:

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen terug bellen.
Je kunt ook ons ook een WhatsApp bericht sturen.
Misschien ben je ons tegengekomen op:
download
Google_2015_logo.svg
logo-hoofdkraan
download (1)
Website laten maken Groningen

Over TB2X

TB2X is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites en webshops. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor bedrijven. We streven naar een hoge klanttevredenheid én plezier in ons werk. Zoek je een website neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent

Website Laten Maken door TB2X

Bezoekadres: Scandinaviëweg 14
9723 AV Groningen
Kvk-nummer: 68036159 
Btw-nummer: NL001458726B04
E-mailadres: info@tb2x.nl

TB2X is onderdeel van COMPARAR

Whatsapp openen
1
Stuur een bericht via WhatsApp
Wij helpen je graag verder!👋 Stuur ons gerust een berichtje over websites, webshops, marketing of maatwerk. Voor al je vragen kun je hier terrecht.