Recent opgeleverd.

Ben je benieuwd naar de websites welke wij hebben gemaakt en wat klanten van ons vinden? Bekijk onze laatste projecten welke we hebben afgerond. Wij leveren de website pas op als jij 100% tevreden bent.

Hoe beoordelen klanten ons?

5/5
5.0
5/5
Voor ons rondvaart bedrijf heeft TB2X een nieuwe website voor ons gemaakt. Alle problemen die we hadden met de vorige versie zijn verholpen. Klantencontact verliep uitstekend ook als er een last minute probleem was. Wij zijn enorm tevreden!
Boot Groningen
5/5
Professionele snelle service, zeer nittuig advies bij het maken van een website.
MC Strakbouw
5/5
Super samenwerking! Het contact verliep soepel, snel, ze hebben een mooie website opgeleverd én geen verborgen kosten achteraf! Feedback op de website werd gewaardeerd en ook snel toegepast. Een dikke aanrader
Graphic Space
5/5
Omdat ik vastliep in de poging om zelf een website te bouwen in WordPress heb ik hulp gevraagd van deze 2 heren. In goed overleg en binnen een mum van tijd hebben ze mijn ideeën geintegreerd met hun eigen expertise en is er een website uitgekomen die toch echt van mij is! Prettige samenwerking voor een vriendelijk tarief!
Studio Mindfull & Meer
5/5
Mooie samenwerking met deze mannen, erg vriendelijke service en veel kennis van zaken. Heel fijn dat er goed contact mogelijk is en er lekker wordt meegedacht op allerlei fronten. Goede basis voor het vervolg!
Winco Holland
5/5
Super tevreden over de professionaliteit en de service. Deze heren leveren top notch kwaliteit, denken echt met je mee en zijn heel betrokken. Ze weten snel te schakelen en zijn heel bekwaam. We gaan zeker vaker samenwerken!
Robin de Groot
5/5
Super samenwerking! Denken mee en geven goed advies.. Proberen echt het beste product voor een passende prijs te maken. Snelle en professionele reactie op vragen.
Arnout Groen
5/5
Super fijne profesionelen communicatie. Mijn ROAS is aanzienelijk verbeterd. Dankjewel voor de fijne ervaring.
Ella Health
5/5
Wij hebben onze website door TB2X laten maken. De site ziet er strak uit en het was vlot geregeld. Daarnaast antwoorden ze snel op onze vragen en zijn ze erg behulpzaam. Dit is vooral erg fijn omdat alles voor ons nieuw is. Erg tevreden!
Replacements Shop
5/5
Mooie website laten bouwen via TB2X. Er werd snel op mijn aanvraag gereageerd en professioneel behandeld. Met extra vragen en aanpassingen werd goed omgegaan. Heel erg tevreden met de service en het resultaat.
Jaap Klapwijk
Thijs TB2X

Heb je hulp nodig?

Ben je op zoek naar een professionele website of wil je het beheer van je website of marketing uitbesteden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.

Bel mij terug:

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen terug bellen.
Je kunt ook ons ook een WhatsApp bericht sturen.
Misschien ben je ons tegengekomen op:
download
Google_2015_logo.svg
logo-hoofdkraan
download (1)
Website laten maken Groningen

Over TB2X

TB2X is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites en webshops. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor bedrijven. We streven naar een hoge klanttevredenheid én plezier in ons werk. Zoek je een website neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent

Website Laten Maken door TB2X

Bezoekadres: Scandinaviëweg 14
9723 AV Groningen
Kvk-nummer: 68036159 
Btw-nummer: NL001458726B04
E-mailadres: info@tb2x.nl

TB2X is onderdeel van COMPARAR

Whatsapp openen
1
Stuur een bericht via WhatsApp
Wij helpen je graag verder!👋 Stuur ons gerust een berichtje over websites, webshops, marketing of maatwerk. Voor al je vragen kun je hier terrecht.