Website laten maken Emmen

Hallo! Wij zijn Tonnie Buist en Thijs Bruinsma. Samen vormen wij een hecht team dat websites bouwt die succes opleveren. We werken samen met verschillende ondernemers maar ook het MKB in Emmen om van jouw website een groot succes te maken. Naast het bouwen van websites en webwinkels zijn we je ook graag van dienst met SEO en SEA. Ook kunnen wij je helpen met het ontwerpen van een huisstijl dat overtuigd en de bezoeker zal overtuigen van je bedrijf.

Website laten maken door experts uit Groningen

TB2X is jouw website expert uit Groningen! Met onze jarenlange ervaring en ieder onze eigen expertise kunnen wij voor jou een succesvolle website bouwen. We zijn vooral gespecialiseerd in het bouwen van websites op basis van het bekende WordPress. 

Het voordeel van dit systeem is dat het geschikt is voor Google waardoor je website goed gevonden zal worden binnen de zoekresultaten. Verder is dankzij WordPress ook gemakkelijk om  je eigen website te beheren. Zo kun je teksten op webpagina’s voorzien van aanpassingen wanneer jij dat wilt. Natuurlijk staan we altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt.

Onze werkwijze:
Website laten maken Groningen

Een website laten maken Emmen voor je bedrijf

De omzet van je bedrijf een boost geven doe je met een indrukwekkende website welke effectief is. Wij kijken door de oog van potentiële bezoekers en zorgen ervoor dat je vindbaar zal zijn in de zoekmachines. Verder kunnen we je website ook voorzien van een sterke teksten om bezoekers te overtuigen om een dienst bij je af te nemen of een product te bestellen. Een website laten maken Emmen is al mogelijk vanaf €895. Je krijgt vooraf een duidelijke prijsopgave zonder verborgen kosten achteraf. Minimale aanpassingen doen we altijd kosteloos als service.

Voorbeeld functionaliteiten:

Betrouwbaar webbureau Emmen

Wij zijn een betrouwbaar bedrijf waar je op kunt bouwen. Het creëren van duidelijkheid is bij ons belangrijk. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. We zorgen ervoor dat jij een moderne website krijgt die echt succes oplevert. Beloofd. De website zal perfect matchen met je huisstijl en is natuurlijk goed te bekijken op ieder apparaat. Ook zullen we ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze succesvolle strategieën met het adverteren via Google Ads. Om je te overtuigen laten we graag onze klanten aan het woord. Gemiddeld krijgt ons bedrijf maar liefst vijf sterren wat de maximale score betekent.

Een website laten maken Emmen dat u onderscheidt van de concurrentie

TB2X is een full service bureau wat wil zeggen dat we alle zorgen uit jouw handen zullen nemen. We regelen alles van A tot Z. Binnen een aantal weken bouwen wij een effectieve website voor je. Uiteraard doen we alles in overleg zodat eventuele aanpassingen tussendoor gemakkelijk kan worden doorgevoerd. Er zijn een aantal redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen. We maken gebruik van een gebruiksvriendelijke CMS, WordPress waardoor wij kwalitatieve websites kunnen bouwen tegen voordelige prijzen. Wij maken nooit gebruik van complete templates en maken je website op maat zodat het bij je bedrijf past. Het is mogelijk om jouw website al binnen twee weken te lanceren. Verder zal je website flitsend snel zijn omdat wij gebruiken maken van speciale hosting die geoptimaliseerd is voor WordPress.

WooCommerce webshop laten maken Emmen

Wij zijn ook twee specialisten op het gebied van WooCommerce webwinkels. Tijdens het bouwproces kijken we natuurlijk hoe we de winkel zo conversiegericht mogelijk kunnen maken. Het maakt niet uit wat je verkoopt: babykleding, gereedschap of woonaccessoires. We creëren een webshop met een moderne look waar eenvoudig genavigeerd kan worden. Een optimale check-out is ook waar we aan denken. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop meer omzet zal gaan draaien en proberen we nieuwe doelgroepen aan te trekken. Verder kun je verwachten dat de webshops die wij bouwen beveiligd zijn waardoor klantgegevens altijd veilig zijn. Een fijn gevoel voor jou en je klanten. Natuurlijk hebben we ook samen uitgebreid contact zodat we je kunnen leren hoe je nieuwe producten toevoegt en hoe je de webshop verder kan uitbreiden. We kunnen je webwinkel voorzien van hosting maar we helpen je ook graag met de marketing zodat je daadwerkelijk verkoopt! Een WooCommerce webshop is bij ons al mogelijk vanaf €2395.

Nieuwe website laten maken?

Een complete website maken wij al vanaf €895 zonder verborgen kosten! Een moderne website met de mogelijkheid om je huisstijl en SEO teksten door ons te laten maken. Wij maken een flitsend snelle website voor je met WordPress zodat je zelf aanpassingen kan doen. 

Thijs TB2X

Heb je hulp nodig?

Ben je op zoek naar een professionele website of wil je het beheer van je website of marketing uitbesteden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.

Bel mij terug:

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen terug bellen.
Je kunt ook ons ook een WhatsApp bericht sturen.
Misschien ben je ons tegengekomen op:
download
Google_2015_logo.svg
logo-hoofdkraan
download (1)
Full-service internetbureau Groningen

Over TB2X

TB2X is gespecialiseerd in WordPress websites en webshops. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor bedrijven. We streven naar een hoge klanttevredenheid én plezier in ons werk. Zoek je een website neem dan contact met ons op.

Scandinaviëweg 14
9723 AV Groningen
Kvk-nummer: 84057483
Btw-nummer: NL863079696B01
Telefoonnummer: 085-0470185
E-mailadres: info@tb2x.nl

Chat openen
1
Stuur een bericht via WhatsApp
Wij helpen je graag!👋 Stuur ons gerust een berichtje