Website laten maken

Kleine aanpassingen kosteloos ⚡

Bent je op zoek naar een betrouwbare partij om je website te laten maken? Neem dan contact op met TB2X. Wij maken dagelijks nieuwe websites voor onze klanten. Met een gemiddelde review score van een 5/5 worden wij uitstekend beoordeeld. Wij leveren de website pas op als je tevreden bent.

Website laten maken
Boot Groningen

Je website laten maken door TB2X

Een goede website is misschien wel het meest waardevolle marketingmiddel van je bedrijf. Een website biedt de mogelijkheid om je bedrijf te laten zien, je product te verkopen en de kernwaarden te delen met de buitenwereld. Wanneer je een website laat maken dan heb je een online visitekaartje waarmee je klanten kan overtuigen waarom je bedrijf. Dankzij onze kennis en Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en onze tevreden klantenkring kunnen wij jou helpen met het maken van je droomwebsite. Wij doen niet aan loze beloftes, ingewikkelde contracten en torenhoge prijzen.  Je website laten maken door specialisten? Neem dan contact op met TB2X.

Onze werkwijze:

Hoeveel kost een website laten maken?

Op deze vraag kan niet direct een antwoord worden gegeven. Bij een website laten maken spelen meerdere factoren mee. Elk website, webshop of homepage is net zo uniek als je bedrijf. De vraag naar de kosten van een individuele website kan niet in het algemeen worden beantwoord. Elke website, website of homepage is net zo individueel als jouw bedrijf.

Onze ervaring is dat veel klanten niet precies kunnen inschatten hoeveel pagina’s de website moet hebben en welke functies het exact moet hebben. Tijdens een website laten maken ontstaan er nieuwe ideeën voor teksten en functies. Toch is het belangrijk om een startpunt te hebben als richtprijs voor een website. Een eenvoudige basis website bouwen wij vanaf €1495,00. Wil je meer informatie over onze prijzen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Kies zelf welke functionaliteiten je wilt

Als klant bij TB2X sta je volledig centraal. Wij maken alle websites op maat en daarom kun je zelf kiezen welke functies je op je website wil hebben. U Kies bijvoorbeeld voor een online boekingsmodule, een agenda functie of de optie waarbij je klanten zich kunnen inschrijven op de nieuwsbrief. Heb je een webshop? Dan is het uiteraard ook mogelijk om iDEAL als betalingsopties aan je webshop toe te voegen. Heb je andere wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden want er is heel veel mogelijk.

Voorbeeld functionaliteiten:

Zoekmachine vriendelijke website laten maken

Een website laten maken alleen is niet voldoende. Het is ook belangrijk om online goed gevonden te worden. Daarom zijn al onze websites zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat je websites goed vindbaar is. Heb je al een website maar deze is nog niet goed vindbaar in zoekmachines zoals Google en Bing? Ook dan kan je contact met ons opnemen. Ons team van expert staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je website wel goed gaat presteren. Het is niet altijd nodig om een compleet nieuwe website te laten maken, in sommige gevallen is het optimaliseren van je huidige website ook mogelijk. 

 

Nieuwe website laten maken?

Een complete website maken wij al vanaf €1495,00 zonder verborgen kosten! Een moderne website met de mogelijkheid om je huisstijl en SEO teksten door ons te laten maken. Wij maken een flitsend snelle website voor je met WordPress zodat je zelf aanpassingen kan doen. 

Thijs TB2X

Heb je hulp nodig?

Ben je op zoek naar een professionele website of wil je het beheer van je website of marketing uitbesteden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.

Bel mij terug:

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen terug bellen.
Je kunt ook ons ook een WhatsApp bericht sturen.
Misschien ben je ons tegengekomen op:
download
Google_2015_logo.svg
logo-hoofdkraan
download (1)
Website laten maken Groningen

Over TB2X

TB2X is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites en webshops. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor bedrijven. We streven naar een hoge klanttevredenheid én plezier in ons werk. Zoek je een website neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent

Website Laten Maken door TB2X

Bezoekadres: Scandinaviëweg 14
9723 AV Groningen
Kvk-nummer: 68036159 
Btw-nummer: NL001458726B04
E-mailadres: info@tb2x.nl

TB2X is onderdeel van COMPARAR

Whatsapp openen
1
Stuur een bericht via WhatsApp
Wij helpen je graag verder!👋 Stuur ons gerust een berichtje over websites, webshops, marketing of maatwerk. Voor al je vragen kun je hier terrecht.