Onze werkwijze.

Transparant werken, daar houden we van!

Bij TB2X werken we met een vaste aanpak om samen tot een goed eindresultaat te komen. In 10 heldere stappen is jouw website online binnen 4 weken. We spreken altijd een vaste prijs af, en kleine aanpassingen nemen wij voor onze rekening. 

Vanuit ons kantoor in Groningen helpen we ondernemers uit het hele land. Als je wilt weten hoe wij werken? Scroll dan naar beneden. 

We komen in contact!

Hoe je ons ook hebt gevonden, we komen graag in contact. Wij zijn TB2X en gevestigd in Groningen en bouwen betrouwbare, snelle websites tegen een eerlijke prijs.

1

2

Eisen & Wensen

Wat vind je mooi? Wat vind je niet mooi? Je kunt ons voorbeeld websites sturen en aangeven wat vereisten zijn voor je website. Hoe duidelijker je wensen zijn hoe beter, we krijgen dan een goed beeld van je droom website!

Prijsafspraak

Heldere prijzen daar houden we van. Een all-in website kost bij ons €1495,00 en een webshop start vanaf €3595.

De website wordt volledig werkend afgeleverd en is zelf te beheren via een gebruiksvriendelijke beheer systeem WordPress/WooCommerce.

3

4

Webhosting & domeinnaam

We kiezen samen een domeinnaam (www.mijnnaam.nl) & webhosting (je website op het internet). Heb je er al eentje? Geen probleem dan gebruiken we die.

Webhosting kost bij ons €12,95 p/m. Je ontvangt hiervoor webhosting, een domeinnaam, zakelijk e-mailadres en SSL-certificaat. Daarnaast houden we je website 24/7 in de gaten of er geen storingen zijn.

Week 1: Wij gaan bouwen

We hebben over en weer contact gehad over de eisen en wensen van de website. Nu gaan we beginnen met het bouwen van je droom website!

Dit kan worden gevolgd via onze bouwlocatie. Zo weet je precies wat er gebeurd.

Heb je geen logo voor je website? Geen probleem! Deze maken we kosteloos voor je!

5

6

Oplevering

In het begin van de tweede week zullen wij een concept website opleveren. Hierbij kan er feedback worden gegeven en wordt de website ingericht hoe jij dit graag wilt.

Feedback

Nadat jij je website hebt gezien is er ruimte om feedback te geven. Wil je toch net even een andere indeling? Of twijfel je over de kleuren? Geen probleem wij passen dit graag voor je aan.

7

8

Afronding

Samen ronden we het project af. In ons portaal hebben we voor beginners van WordPress tutorials klaar staan om je te helpen met het beheren van je website. Als iedereen blij is sturen we de factuur toe.

Support

Iedereen heeft wel een vraag over de website of wil iets aangepast hebben. Geen probleem we helpen je kosteloos graag verder.

Bij nieuwe functionaliteiten of grote aanpassingen waar veel werk in zit zullen we samen om tafel gaan om de kosten te bespreken.

9

10

De website is online!

Je website is online en klaar om bezoekers te ontvangen! Je nieuwe website wordt volledig werken opgeleverd en is geschikt voor computer, tablet en mobiele telefoon.

Thijs TB2X

Heb je hulp nodig?

Ben je op zoek naar een professionele website of wil je het beheer van je website of marketing uitbesteden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.

Bel mij terug:

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen terug bellen.
Je kunt ook ons ook een WhatsApp bericht sturen.
Misschien ben je ons tegengekomen op:
download
Google_2015_logo.svg
logo-hoofdkraan
download (1)
Website laten maken Groningen

Over TB2X

TB2X is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites en webshops. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor bedrijven. We streven naar een hoge klanttevredenheid én plezier in ons werk. Zoek je een website neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent

Website Laten Maken door TB2X

Scandinaviëweg 14
9723 AV Groningen
Kvk-nummer: 84057483
Btw-nummer: NL863079696B01
Telefoonnummer: 085-0470185
E-mailadres: info@tb2x.nl

Whatsapp openen
1
Stuur een bericht via WhatsApp
Wij helpen je graag verder!👋 Stuur ons gerust een berichtje over websites, webshops, marketing of maatwerk. Voor al je vragen kun je hier terrecht.