WordPress Elementor Tutorials

Bij de WordPress Elementor Tutorials beginnen met de basis van WordPress in combinatie met Elementor. Elementor is een add-on op de WordPress installatie en stelt de gebruiker in staat eenvoudig de website aan te passen. In korte video’s leggen we graag uit hoe simpele aanpassingen gedaan kunnen worden. De demo omgeving kan er iets anders dan je eigen website eruit zien maar de basis is hetzelfde.

Website aanpassen met Elementor

We breiden onze tutorials graag uit, heb je een verzoekje? stuur ons een e-mail op info@tb2x.nl

Inhoud van deze tutorial:
  • Het aanmaken van een nieuwe pagina in Elementor
  • Het aanpassen van een bestaande pagina in Elementor
  • Zet een backup van Elementor terug
  • Je menu aanpassen van de website
  • Het plaatsen van een nieuwsbericht of blog WordPress

1. Het aanmaken van een nieuwe pagina in Elementor

Wil je een nieuwe pagina toevoegen aan je website? In deze korte video leggen we dat uit. Volg stap voor stap de handelingen en pauzeer indien nodig. Na het kijken van deze tutorial kun je zelf een pagina plaatsen.

2. Het aanpassen van een bestaande pagina in Elementor

Wil je een nieuwe pagina toevoegen aan je website? In deze korte video leggen we dat uit. Volg stap voor stap de handelingen en pauzeer indien nodig. Na het kijken van deze tutorial kun je zelf een pagina plaatsen.

3. Zet een backup van Elementor terug

In Elementor is het mogelijk om in de geschiedenis van de website te kijken. Hierdoor kunnen je eerdere aanpassingen ongedaan maken. Kijk de korte video om deze functie te bekijken.

4. Je menu aanpassen van de website

Je hebt in de eerste stap een nieuwe pagina aangemaakt. Bij vele websites worden de menu items niet automatisch toegevoegd. In dit korte filmpje laten we zien hoe we de nieuwe pagina toevoegen aan je WordPress website.

5. Het plaatsen van een nieuwsbericht of blog WordPress

Gebruik je een blog en wil je een nieuwe nieuwsbericht of blog toevoegen aan je WordPress website? Dit kan zonder en met elementor. In het voorbeeld doen we dit zonder Elementor.

Nieuwe website nodig?

Wij maken hem graag voor je! Deze is altijd snel, mobielvriendelijk en conversiegericht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goede website.

Thijs TB2X

Heb je hulp nodig?

Ben je op zoek naar een professionele website of wil je het beheer van je website of marketing uitbesteden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.

Bel mij terug:

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen terug bellen.
Je kunt ook ons ook een WhatsApp bericht sturen.
Misschien ben je ons tegengekomen op:
download
Google_2015_logo.svg
logo-hoofdkraan
download (1)
Website laten maken Groningen

Over TB2X

TB2X is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites en webshops. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor bedrijven. We streven naar een hoge klanttevredenheid én plezier in ons werk. Zoek je een website neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Recent

Website Laten Maken door TB2X

Bezoekadres: Scandinaviëweg 14
9723 AV Groningen
Kvk-nummer: 68036159 
Btw-nummer: NL001458726B04
E-mailadres: info@tb2x.nl

TB2X is onderdeel van COMPARAR

Whatsapp openen
1
Stuur een bericht via WhatsApp
Wij helpen je graag verder!👋 Stuur ons gerust een berichtje over websites, webshops, marketing of maatwerk. Voor al je vragen kun je hier terrecht.