Een WordPress website laten maken

Wil jij een WordPress website laten maken? Geen onverstandig idee. Inmiddels draait wereldwijd meer dan 40% van de websites op dit CMS (content management systeem) en dat aantal blijft groeien. Websites die met WordPress worden gemaakt zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Bovendien is maatwerk mogelijk. WordPress is continu in ontwikkeling en geschikt voor zowel kleine als grotere bedrijven. Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van WordPress websites en het hosten ervan en gaan voor een langdurige samenwerking met onze klanten. Naast bouw en hosting bieden wij ook enkele extra opties, waaronder tekstschrijven en huisstijlontwerp.

De voordelen van een WordPress website

Ben jij recent gestart als ondernemer? Of heb je een webpagina die je niet de gewenste resultaten oplevert en wil je nu een (nieuwe) WordPress website laten maken? Met een website die op dit content management systeem is gebouwd, geef je een mooi visitekaartje voor je bedrijf af. Een visitekaartje met meerdere voordelen, waaronder:

Met een WordPress website de hoogst mogelijke vindbaarheid realiseren

WordPress wordt wereldwijd gebruikt en biedt je talrijke mogelijkheden. Het systeem kent een hoog gebruiksgemak en is zeer geschikt om een website met een hoge vindbaarheid mee te bouwen. Online vindbaarheid oftewel zoekmachineoptimalisatie realiseer je met WordPress op verschillende manieren. Eén daarvan is middels de Yoast SEO WordPress plug-in. Deze uitbreiding gebruik je om je website te optimaliseren, door bijvoorbeeld na te gaan of je de juiste zoekwoorden voldoende en op de juiste plaatsen gebruikt.

Een snelle en responsieve website

Behalve met deze plug-in verbeter je je vindbaarheid ook door middel van een snelle website. Elke seconde na een laadtijd van twee seconden betekent 11% minder paginaweergaven. Werkt je website te traag, dan zullen bezoekers al gauw afhaken. Wij realiseren met onze snelle hosting een vlotte website en zodoende een duurzame oplossing voor dit risico. Ook laat je bij ons een responsieve WordPress website maken. Een responsieve website is een website die zich aan de grootte van het scherm aanpast. Belangrijk, want het gros van de zoekopdrachten vindt plaats vanaf een mobiel apparaat.  

API's

Bovendien is WordPress uitstekend te koppelen aan andere, externe systemen: API’s. Een API -wat een afkorting is voor een Application Programming Interface) is een software interface die twee applicaties toestaat om met elkaar te communiceren. WordPress kan zo dus aan andere programma’s worden gekoppeld, wat een deur naar talrijke nieuwe mogelijkheden betekent.

WordPress Website laten maken

Een conversiegerichte WordPress website

Een WordPress website is niet alleen gebruiksvriendelijk voor jou als eigenaar, maar ook voor de gebruiker. Dit verhoogt de aantrekkelijkheid van je website. Een WordPress website is, indien je dit aan een professionele partij uit handen geeft, dan ook per definitie een conversiegerichte website. Wij helpen jouw bedrijf graag zich online beter te profileren. We zorgen voor een conversiegericht design: een website die niet alleen goed oogt, maar je ook iets oplevert. Jouw website zal bezoekers weten te overtuigen een volgende stap te zetten. Onze ontwerpen zijn stevig gebaseerd op gebruiksdata.

Een WordPress website laten maken: wat zijn de voordelen?

Laat je een WordPress website maken, dan profiteer je van verschillende voordelen. Zo biedt dit content management systeem je veel verschillende mogelijkheden, waardoor je een unieke website kunt neerzetten. Een website met een professioneel ontwerp, welteverstaan. Nadat deze is gelanceerd, kun je zelf eenvoudig pagina’s aanmaken of bijvoorbeeld een blog starten. Ook kun je door middel van plug-ins allerlei elementen op je website plaatsen. Denk daarbij aan een slider, een forum, een contactformulier en meer. Dit gebeurt allemaal, afgezien van de maandelijkse €12,95 voor de hosting, kosteloos.

Maatwerkoplossingen voor elke ondernemer

Met de hierboven al even genoemde plug-ins kun je alle kanten op. Een veel gebruikte integratie is de Whatsapp integratie. De Whatsapp Chat voor WordPress stelt klanten in staat om vanaf jouw website direct communicatie te starten met je Whatsapp telefoonnummer. Een plug-in die van grote waarde is, want hoe laagdrempeliger je het je voor je bezoekers maakt, hoe groter de kans is dat deze contact opnemen. En je weet: des te meer leads, des te meer conversie.Behalve de Whatsapp Chat plug-in vormt ook de online agenda een meerwaarde. Deze geeft je bezoekers namelijk inzicht in wanneer welke evenementen plaatsvinden. De boekingsmodule gebruik je op zijn beurt om (potentiële) klanten inzicht te geven in wanneer er de mogelijkheid bestaat om afspraken te maken. Een veelgebruikte agenda welke wij hiervoor inzetten is Calendly. Tot slot stelt WordPress je in staat om eenvoudig een webshop te maken. WooCommerce is hiervoor de populairste plug-in.

Dit is TB2X

Wil jij een WordPress website laten bouwen door TB2X? Dat kan al vanaf €895,- exclusief btw. Voor het bouwen van een WooCommerce webshop geldt een vanaf-prijs van €2395,- exclusief btw. Webhosting bieden we aan vanaf slechts €12,95 per maand. Optionele diensten die we aanbieden, zijn onder andere online marketing (SEO en SEA), tekstschrijven en huisstijlontwerp. We zorgen ervoor dat alle facetten op orde zijn die bijdragen aan een goed vindbare website. Maatwerk is altijd mogelijk. Uiteraard reken je bij TB2X op een snelle en responsieve website die vanaf elk apparaat moeiteloos kan worden bereikt. Van verborgen kosten is geen sprake en kleine aanpassingen verrichten wij kosteloos.

TB2X Google Beoordeling

Hosting

Hosting noemden we al even. Met alleen een sterke WordPress website ben je er namelijk nog niet. Wij beschikken tevens over een eigen webhosting server waar je website veilig op kan draaien. Door je website te voorzien van een SSL-veiligheidscertificaat voldoen we aan de meest recente privacywetgeving. Ook wanneer jouw website door ons wordt gehost, wordt deze gratis voorzien van het SSL-certificaat.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil jij een WordPress website laten maken? We starten altijd met een sterke strategie en luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen. Jouw doelgroep staat centraal en hun wensen en behoeften vertalen we naar een mooie en gebruiksvriendelijke WordPress website. Wanneer de website eenmaal een feit is, laten we je zien hoe je zelf content kan wijzigen en toevoegen. Van ontwerp tot oplevering houden we je op de hoogte van alle vorderingen. Heb je interesse in het laten maken van een professionele WordPress website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer van onze Kennisbank

Hoger in google scoren
Marketing
TB2X

Hoger scoren in Google

Hoger scoren in Google Hoger scoren in Google met een verbeterde zoekmachineoptimalisatie. Als je begint met SEO kunnen we aanraden altijd te beginnen met het

SAU custom awards financial tombstones
Project Case
TB2X

Project Case: SAU.nl

Al meer dan drie decennia staat SAU aan de top als marktleider in financiële tombstones, custom awards en bedrijfsgeschenken. Wat ruim dertig jaar geleden bescheiden

WordPress Expert
Webontwikkeling
TB2X

WordPress Expert

WordPress Expert Een WordPress expert weet alles over de software en kent geen geheimen in WordPress. WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS)

Thijs TB2X

Heb je hulp nodig?

Ben je op zoek naar een professionele website of wil je het beheer van je website of marketing uitbesteden? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je graag terug.

Bel mij terug:

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen terug bellen.
Je kunt ook ons ook een WhatsApp bericht sturen.
Misschien ben je ons tegengekomen op:
download
Google_2015_logo.svg
logo-hoofdkraan
download (1)
Full-service internetbureau Groningen

Over TB2X

TB2X is gespecialiseerd in WordPress websites en webshops. Daarnaast verzorgen wij de marketing voor bedrijven. We streven naar een hoge klanttevredenheid én plezier in ons werk. Zoek je een website neem dan contact met ons op.

Scandinaviëweg 14
9723 AV Groningen
Kvk-nummer: 84057483
Btw-nummer: NL863079696B01
Telefoonnummer: 085-0470185
E-mailadres: info@tb2x.nl

Chat openen
1
Stuur een bericht via WhatsApp
WordPress website laten maken? Stuur ons gerust een bericht!